tirsdag 15. desember 2009

Strikkebody til lille snuppis

Nå er bodyen til lille snuppis endelig ferdig. Tenkte liksom det skulle gå så fort å strikke en body, men det er jo egentlig et ganske stort plagg. Bodyen er strikket i det herlige garnet babysilk! 80% alpakka og 20% silke. Mykeste og varmeste som finnes! Lurer litt på om den blir for varm for henne, hun er jo alltid varm. Men men, den er jo god å ha uansett. Mønsteret er fra boken strikk til nøstebarn, hvor man bare forlenger et mønster på en undertrøye. Synes egentlig ikke modellen er så fin, men den satt greit når vi prøvde den på. Vil egentlig strikke en body med raglandfelling, men har ikke funnet noe mønster ennå. Angrer litt på at jeg strikket fire knapphull i stedet for tre i halsen, og ikke tok like knapper i skrittet. Men men, det er jo ingen som ser de nederste knappene uansett. Denne bodyen kan jo ikke akkurat brukes på varme sommerdager hvor det er lov å gå uten strømpebukse:)

søndag 13. desember 2009

Hei!

Nå er det lenge siden jeg har oppdatert her. Føler liksom det er litt kjedelig å lese når jeg ikke har bilder. Grunnen er at jeg har fått strikkedilla igjen, og strikketing tar jo litt lenger tid enn syting som oftest. i perioder hvor jeg syr, kan jeg ikke skjønner hvorfor jeg gidder å strikke, det tar jo så lang tid! Og så plutselig tar strikkedillaen meg, og jeg skjønner ikke hvorfor jeg gidder sy. Strikketøyet er jo så enkelt å bare plukke og når man feks ser på tv, sitter på bussen ol. Så nå får bror en deilig ullundertrøye i alpakka og silke, og lille snuppis får lilla ullbody i alpakka og silke. Der er snart ferdige begge to, skal poste bilder av dem da.
Denne sytørken passet egentlig innmari dårlig sånn rett før jul. Men har du sytørke så har du sytørke, klarer ikke å presse meg ned foran maskinen nå. Håper å få ferdig et par multiposer i allefall. Ellers er det meste klart. Skulle jo egentlig sy en liten tøyelefant til snuppis, men det blir et par strikkede bodyer i stedet.
Aanyway, det er jo stjerneskuddkveld igjen i kveld, det kom jeg på nå. Så nå stikker jeg ut på verandaen. Ha en fin kveld alle sammen!

torsdag 3. desember 2009

Long time no blog

Jeg har visst hatt litt bloggvegring i det siste jeg. Men nå er jeg tilbake igjen:) Jeg har sydd litt, men lille snuppis har nektet å sove en stund så det har ikke blitt så mye. Merker at det er litt slitsomt å ha så mye på listen som skal være ferdig før jul, mye morsommere når man ikke hadde ting man MÅTTE sy liksom. Men men, det er jo utrolig koselig å gi bort hjemmelagde ting da! Mitt første prosjekt har jeg ikke sydd, bare limt:) Jeg ble bare sånn halvfornøyd, men det ble jo koselig da! Dette er et pestoglass og et glass med tacosaus:


Det var litt vanskelig å få det pent øverst, så på den ene måtte jeg lime på et bånd. Som sagt, ikke helt fornøyd, men nå har jeg i allefall et sted å ha tekstiltusjene mine:)
Neste prosjekt er en jakke til min mor. Egentlig har hun kjøpt stoffet og mønsteret og hadde tenkt å sy den selv, men det ble aldri noe av så jeg tilbød meg å gjøre det. Skal gi den til jul,men den er jo ikke helt julegave da:) Jeg synes i allefall stoffet er kjempefint, rent ull! Og selvfølgelig kjempedyrt da, over 300kr pr meter. Jeg har såå lyst til å sy en ullpose til lille snuppis i dette stoffet! Det ble faktisk igjen en del etter jeg hadde klippet jakken, så jeg lurer på å sy en liten kjole eller en omslagsjakke til snuppis. En liten snømanndrakt kanskje? hehe.
Her er den i allefall, mønsteret er sånn så som så, easy fra stoff og stil. Blir spennende å se den på:


Og her er nærbilde av det fine stoffet:

Siden det egentlig er en juksejulegave når hun selv har kjøpt den, må jeg jo legge ved litt ekstra, så jeg sydde et par multiposer:

Neste gang jeg skal kle noe med stoff tror jeg jeg skal gå for en rosinboks, slik som denne lånt fra bloggen fruens syslerier Den er kledd med tapet og ikke stoff, men det må jo gå med stoff og? Fin er den i allefall!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails