tirsdag 27. september 2011

Ullkjole

I kveld har jeg sydd en liten ullkjole i str. 1 år (men stor), i plommefarget ullfilt fra stoff og stil. Ganske fornøyd om jeg skal si det selv:) Jeg har også lagt den ut for salg på finn.no, og er veldig spent på om noen er interessert i å kjøpe den. Visste ikke helt hva jeg skulle ta for den, men siden det er ull og jeg brukte noen timer på å sy den så landet jeg på 300. Synes dere det er for dyrt? Fargen kommer ikke helt frem på bildene. Det er samme stoffet som i den lilla ullkjolen i headeren min.



(Forresten, hvordan velger jeg å vise eldre innlegg nedover siden? De forsvant plutselig...)

Ha en god kveld videre:)

mandag 26. september 2011

Linbukser og lampeskjerm

Linbukser til lille snuppis:

Først av alt, jeg vet at de er fryktelig krøllete, jeg er rett og slett for lat til å gidde å stryke dem. Thats just me.. Uansett, de er veldig søte på! Jeg må prøve å få tatt noen livebilder. Buksene er sydd av lin fra panduro hobby (knalldyrt) og mønster fra Ulla Welinder "Sy og strik børnetøj 4-10 år. En fantastisk god sybok, med utrolig masse fint barnetøy. Mange av plaggene i denne boken har bedre passform enn plaggene i "Børnetøj du selv kan sy". Buksene er gode og luftige på varme dager siden de er sydd av lin, og kan sikkert brukes som piratbukser om et par år.

Ellers har jeg nå blakket meg TOTALT! Etter ti år i Bergen kom jeg plutselig over en ny garnbutikk, på togstasjonen av alle steder. Jeg har alltid trodd det var en litt harry turistbutikk med lusekofter osv, men det var en fantastisk og ikke minst billig garnbutikk. Det er jo ikke til å stikke under en stol at det er ganske varierende service i en del strikkebutikker, særlig når du er godt under 40. Da har du ikke så mye du skulle ha sagt. Men i denne strikkebutikken var det kjempegod service, og igjen, billig! Jeg kjøpte noen nøster av dette garnet:


For å hekle denne lampeskjermen:

Så nå er jeg blakk, men om et par dager har jeg i allefall en veldig fin lampeskjerm!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails