torsdag 8. april 2010

Heelloo!

Litt dårlig med blogging på meg for tiden. Må vel innse at jeg er en periodeblogger, selvom jeg liker å tro at jeg blogger jevnt og trutt... Akkurat nå har Lille Snuppis falsk krupp, så det blir ikke så mye nattesøvn og kreative sysler. Men, i går helte jeg nedpå en liter istè og gjorde ferdig gavene til gaveleken, jippi:)Så nå skal jeg få sendt dem enten i morgen eller i løpet av helgen. Det samme gjelder giveaway gavene. Beklager at det går litt tregt, men det er litt vanskelig å komme seg out and about med syk baby.
Jeg er et surrehodet, men har jeg fått adressen til dere som er med på gaveleken? Elin sin har jeg jo, men kan dere andre, Ulla og Mona, maile meg adressene deres?

Selvom det ikke blir så mye kreative sysler for tiden, har jeg fått meg en annen hobby. Nemlig planting! Hvor husmor kan man bli egentlig? Ett eller annet husmorgen kikket inn hos meg da jeg fikk baby tror jeg. Jeg har i allefall blitt lidenskapelig opptatt av planting, har tilogmed sett hageprogrammer på tv. Hvor skal dette ende? Til nå har jeg plantet paprika, avocado og dadler. Kun paprikaen som har spiret til nå da, morro!! Jeg er på utkikk etter sånne fine små skilt man setter ned i kassene med navn på plantene. Noen som vet om noen fine til å printe ut?
Ellers ønsker jeg meg et slikt et på kjøkkenet:

Et lite minidrivhus. Men siden jeg har så dårlig råd nå, så får det holde med plastposer over pottene inntil videre.
Aanyway, ha en fin dag blogglandia:)

1 kommentar:

mona sa...

Hehe, det våknet en liten husmor i meg også da jeg fikk barn :) God bedring til lillesnupp! Sender adressen på mail

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails