tirsdag 29. september 2009

Endelig:)


Jeg må innrømme at jeg har vært utrolig dårlig til å oppdatere denne bloggen. Jeg har vel i grunnen aldri gjort det... Men: Nå skal jeg begynne! Det er hovedsakelig en sy og strikkeblogg, men den er åpen for alle slags innlegg og innfall. Stort sett som sin eier.

Siden jeg nå er mamma til en nydelig liten jente på fire måneder, går det stort sett i babyklær her for tiden. Mye sying, og litt strikking. Fant frem nøstebarnboken igjen i dag. Jeg både liker og ikke liker den. Modellene er lette og strikke og komfortable for barnet, men synes ofte klærne kan bli litt "klumpete" og ikke helt pene. Men men, det er meg. Jeg har iallefall tatt fatt på en lilla sparkebukse i ull og silke til bittelille, for å matche den lilla luen hun fikk i går, bilde kommer:)

Her er uansett bilder av noen av klærne hennes, jeg må innrømme at ikke alle er nystrøkede da..
Her er en liten omslagsjakke fra Børnetøj du selv kan sy, min absolutte favorittsybok!! Den ble egentlig ganske vellykked, om enn litt for bred pga jeg klipte litt feil...Og her er en kjole til datteren til en venninne. Også fra Børnetøj du selv kan sy. Siden jeg er litt ny i bloggverdenen sliter jeg litt med bildeplasseringen her, men bær over med meg..
Som sagt er det mest barnetøj det går i, men har planer om å få meg en sybyste og sy litt kjoler etterhvert. Kjekt å sy litt til seg selv også:) Legg gjerne igjen kommentarer, da blir jeg kjempeglad:) Det kommer også til å bli lagt ut litt for salg etterhvert, men vil ikke selge en ting jeg ikke er 100 prosent fornøyd med. Og det blir jeg sjelden..men vi får se:)1 kommentar:

Regni sa...

Hei! Jeg er Frangipani på nybaktmamma og det nye forumet. Måtte bare legge igjen en hilsen her og si at jeg synes du er kjempeflink til å sy babytøy! Fikk lyst til å prøve meg litt selv, selv om jeg ikke er særlig erfaren i faget. Likte veldig godt omslagsjakken, det ble så fint med kontrastene rundt håndleddet og den lille lommen. :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails