onsdag 21. september 2011

Aaaaaaaand I`m back!

Hei alle sammen!
Nå har jeg hatt en utrolig lang bloggpause, eeh,ett og et halvt år ca. Selvom jeg har fulgt alle dere andres blogger, så har liksom ikke blogglysten vært der hos meg. Men i dag er dagen for å begynne å blogge igjen! Jippi:)
Hva har skjedd siden sist? Jeg har jo ikke akkurat en baby lenger, lille snuppis er snart to og et halvt år og skravler non stop på både norsk og engelsk (eller skal jeg si bergensk og engelsk..). Jeg jobber åtti prosent, og storkoser meg med korte dager på jobben. Ellers har sylysten virkelig kommet tilbake, og i det siste har jeg begynt å sy til meg selv igjen. Ullkjoler og fleecekjoler er den store favoritten. Siden sist har jeg også vært så heldig å runde tredve, noe som medførte både nytt kamera og en sydokke/sybyste, så forhåpentligvis blir det litt bedre bilder fremover.

Jeg gleder meg såå masse til å bli en liten del av blogglandia igjen, nå som høsten nærmer seg og vi holder oss inne på kveldene er det så koselig å ha en liten "venneflokk" her inne.

Siden det er så lenge siden jeg har oppdatert lurer jeg på om det fortsatt er noen som er innom denne bloggen? Hva med et bittelite pip i kommentarfeltet, sånn at jeg ser om bloggen min er helt glemt og fortrengt?
Jeg skal ta bilder av endel av de nye tingene jeg har sydd, og legge ut senere i dag, her kommer uansett et bilde av mitt nye favorittplagg: en kjole i polarfleece. Jeg kan helt ærlig si at jeg aldri har hatt på meg noe mer behagelig, jeg vil helst sove i den om natten.. Disse blir det nok flere av utover høsten!

Klems fra Lisali

Ps, jeg synes headeren min er så forferdelig stygg...noen som har noen tips til hvordan jeg kan lage en fin en?

5 kommentarer:

Sølvi sa...

Hei! Det var lenge siden ja! Har vært nyskjerrig på hva som skjedde siden det plutselig ble så stille her. Gleder meg til å se det du har sydd:-) ha en fin dag:-)

Anonym sa...

Piiiip:o) Jeg er innom ser du. Som mange andre har jeg problemer med å legge igjen kommentar når kommentarfeltet er på samme side som innlegget. Kanskje fixe på det? Vet ikke hvorfor det er sånn..? deWilish

ulla sa...

Velkommen tilbage:-)

Lisali sa...

Takk:) Gleder meg til å blogge igjen!

mona sa...

Velkommen tilbake!! Jeg gleder meg til å se mer av dine fine kreasjoner :)
Nydelige ting du har laget over her ihvertfall! Elsket den lille jakken til lillemor.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails