søndag 13. desember 2009

Hei!

Nå er det lenge siden jeg har oppdatert her. Føler liksom det er litt kjedelig å lese når jeg ikke har bilder. Grunnen er at jeg har fått strikkedilla igjen, og strikketing tar jo litt lenger tid enn syting som oftest. i perioder hvor jeg syr, kan jeg ikke skjønner hvorfor jeg gidder å strikke, det tar jo så lang tid! Og så plutselig tar strikkedillaen meg, og jeg skjønner ikke hvorfor jeg gidder sy. Strikketøyet er jo så enkelt å bare plukke og når man feks ser på tv, sitter på bussen ol. Så nå får bror en deilig ullundertrøye i alpakka og silke, og lille snuppis får lilla ullbody i alpakka og silke. Der er snart ferdige begge to, skal poste bilder av dem da.
Denne sytørken passet egentlig innmari dårlig sånn rett før jul. Men har du sytørke så har du sytørke, klarer ikke å presse meg ned foran maskinen nå. Håper å få ferdig et par multiposer i allefall. Ellers er det meste klart. Skulle jo egentlig sy en liten tøyelefant til snuppis, men det blir et par strikkede bodyer i stedet.
Aanyway, det er jo stjerneskuddkveld igjen i kveld, det kom jeg på nå. Så nå stikker jeg ut på verandaen. Ha en fin kveld alle sammen!

3 kommentarer:

Elin sa...

Det er morsomt å strikke :D
Hvor har du funnet oppskrift på ullbody?? Det vil jeg også strikke til go'klompen :)

Gleder meg til bilder!!

Lisali sa...

Hei:) Oppskriften er fra strikk til nøstebarn, det er samme oppskrift som til ulltrøye, man bare forlenger den og strikker på ermer. Men jeg er ikke så fornøyd med mønsteret, så på neste body strikker jeg bare en vanlig genser og forlenger den til body.

Elin sa...

Den boka har jeg jo, men har aldri fått med meg at det er oppskrift på body i den ;)
Da gjorde jo ting noe lettere!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails