torsdag 3. desember 2009

Long time no blog

Jeg har visst hatt litt bloggvegring i det siste jeg. Men nå er jeg tilbake igjen:) Jeg har sydd litt, men lille snuppis har nektet å sove en stund så det har ikke blitt så mye. Merker at det er litt slitsomt å ha så mye på listen som skal være ferdig før jul, mye morsommere når man ikke hadde ting man MÅTTE sy liksom. Men men, det er jo utrolig koselig å gi bort hjemmelagde ting da! Mitt første prosjekt har jeg ikke sydd, bare limt:) Jeg ble bare sånn halvfornøyd, men det ble jo koselig da! Dette er et pestoglass og et glass med tacosaus:


Det var litt vanskelig å få det pent øverst, så på den ene måtte jeg lime på et bånd. Som sagt, ikke helt fornøyd, men nå har jeg i allefall et sted å ha tekstiltusjene mine:)
Neste prosjekt er en jakke til min mor. Egentlig har hun kjøpt stoffet og mønsteret og hadde tenkt å sy den selv, men det ble aldri noe av så jeg tilbød meg å gjøre det. Skal gi den til jul,men den er jo ikke helt julegave da:) Jeg synes i allefall stoffet er kjempefint, rent ull! Og selvfølgelig kjempedyrt da, over 300kr pr meter. Jeg har såå lyst til å sy en ullpose til lille snuppis i dette stoffet! Det ble faktisk igjen en del etter jeg hadde klippet jakken, så jeg lurer på å sy en liten kjole eller en omslagsjakke til snuppis. En liten snømanndrakt kanskje? hehe.
Her er den i allefall, mønsteret er sånn så som så, easy fra stoff og stil. Blir spennende å se den på:


Og her er nærbilde av det fine stoffet:

Siden det egentlig er en juksejulegave når hun selv har kjøpt den, må jeg jo legge ved litt ekstra, så jeg sydde et par multiposer:

Neste gang jeg skal kle noe med stoff tror jeg jeg skal gå for en rosinboks, slik som denne lånt fra bloggen fruens syslerier Den er kledd med tapet og ikke stoff, men det må jo gå med stoff og? Fin er den i allefall!

1 kommentar:

Gøril sa...

Så innmari flink og kreativ du er!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails