fredag 8. januar 2010

Aaand I`m back!

Godt nyttår alle sammen! Etter en kald og koselig jule og nyttårsfeiring er jeg nå tilbake i hverdagen. Ganske deilig egentlig, unntatt at jeg blir litt gæren av å være inne og se ut på det fine været hele tiden... Men sånn er det med baby, er det for kaldt så blir man inne.. Det gir uansett tid til nye prosjekter! Jeg er jo litt på strikkekjøret for tiden, så nå har det blitt ennå en ny body til Lille snuppis. Den er også strikket av babysilk som er alpakka og silke, og den er stooor så hun kan bruke den lenge. Jeg glemte å lage knappehull, så det er trykknapper både i skrittet og i stolpen foran. Ganske greit egentlig, siden hun prøver å spise absolutt alle knapper hun ser. MEN jeg skal aldri strikke en stripete body i ett stykke mer, det var syykt mange tråder å feste, mellom 50 og 70 eller noe sånt tror jeg det ble. Uansett, siden jeg liker lilla, så matcher den jo en del av tøyet til Lille Snuppis, feks denne nydelige sparkebuksa fra nøstebarn som vi fikk til jul:

Jeg måtte jo selvfølgelig prøve bodyen på med en gang den ble ferdig, så jeg har kun livebilder av den:


Kanskje ikke de beste bildene, men de viser i allefall fargene:) Mønsteret er det samme som bodyen i forrige innlegg, fra strikk til nøstebarn. Denne bodyen er så stor og elastisk at jeg tror nesten hun kan bruke den til hun er rundt to år. Jeg er i gang med en ny en som jeg skal prøve å strikke rundt på rundpinne uten stolpe foran, og med knepping i skuldrene. Lurer på hvordan den blir.

Ellers så har jeg strikket en ullundertrøye til min bror i julegave. Det vil si, den var egentlig til bursdagen hans i oktober,men tok jækla lang tid å strikke. Den er også laget av babysilk, og etter nøstebarnoppskrift den og. Det er noen oppskrifter til voksne i boka deres.


Så nå holder i allefall lillebror seg god og varm i vinter. Har egentlig lyst til å strikke en til meg selv og, men jeg strikker jo aldri noe til meg selv. Litt dumt egentlig, men det er jo så koselig å gi bort!

Glemte å si at mitt nye prosjekt er en sparkebukse i samme lillatoner som bodyen, gleder meg til den blir ferdig! Da blir det en god og varm baby i mykt ull og silketøy:) (og jeg som ikke skulle bli en sånn "altskalværeøkologiskogullogsilkemamma"...)

5 kommentarer:

Elin sa...

Oj! Så rask du er!!!
Jeg holder på med min første body av den typen. Jeg kunne nok ha vært ferdig med den for leeenge siden, meen... Går jo lei hele tiden ;) Holder også på med en strikkekjole fra nøstebarn samtidig.
Men når jeg ser bodyene dine MÅ jeg jo bare få den ferdig snart!!
Forresten, om du strikker med litt tynnere striper trenger du jo ikke å kutte tråden mellom hver stripe ;)

Regni sa...

Knallfin body! Jeg fikk nettopp nøstebarnboka fra biblioteket, og lurte litt på hva jeg skulle "bestille" (ikke jeg som skal strikke). Body var jo veldig lurt, og når den er så elastisk som du sier og kan vare så lenge, så er det jo en "no-brainer" som de sier på engelsk. Bankers. Veldig fin farge var det også!

Lisali sa...

Takk for koselige kommentarer! Jeg strikket bodyen litt større enn mønsteret, og med tykkere garn, så derfor passer den lenge. Tror nøstebarngarnet er tynnere, men det er mye lettere da, smak og behag. babysilk er i allefall veldig godt å ha rett på huden:)

Anonym sa...

Så utrolig flink du er! Bodyen var kjempesøt! Og modellen inni og, flere bilder på forumet ønskes!


Hehe, måtte smile litt av *altskalværeøkologiskullogsilkemamma*, tror det er litt sånn førstemannsyndrom. Da har man liksom tid til å gjøre alt skikkelig og ordentlig.

Klem fra Christina (xtina)

Sølvi sa...

ligger er award hos meg til deg:-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails