mandag 1. februar 2010

7 ting om meg

Som dere sikkert har lagt merke til har det vært stille her på bloggen en stund. Av den enkle grunn at jeg har sytørke.. Og strikkeprosjektet for tiden er en sparkebukse som tar laang tid å lage. Så hva blogger man om da? Når man har en strikke og syblogg?
Vel, jeg må jo starte med å takke Sølvi for awarden:) Min første award, superstolt:) Jeg har vært så passiv i bloggverdenen at jeg ikke oppdaget at jeg hadde fått den før i går.. Fy Lisalii! Uansett, med awarden følger det visst en utfordring til å se syv ting om seg selv:
1. Jeg elsker alt som er rødt. Jeg har alltid spist opp det røde godteriet først. Brukt opp den røde fargeblyanten først. Kan ikke male et bilde uten rødfarge i osv.
2. Jeg ELSKER cheeseburgere! Det og hummer har delt førsteplass på min favorittliste!
3. Jeg er en internettnerd. Kan bruke flere timer på nettet!
4. Jeg elsker elektroniske duppedingser. Har utrolig mange gadgets til Ipoden min, enda jeg nesten aldri bruker den.
5. Jeg er innmari god på å snu pannekaker i lufta!
6. Jeg er kjempemørkeredd ( Jeg MÅ slutte å se på Åndenes makt...)
7. Kongen av Queens er min favorittsere!
Sånn, da vet dere 7 mer eller mindre interessante ting om meg:) Jeg skal sende awarden videre, men akkurat nå er det en liten snuppelure som krever litt oppmerksomhet her, så det får bli neste innlegg!

2 kommentarer:

mona sa...

Jeg tenkte faktisk på deg i dag, at det var lenge siden noen oppdatering herfra.. Gleder meg til å se ditt neste prosjekt :)

Lisali sa...

Så koselig, takk for det:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails