søndag 7. mars 2010

Ansiktsløftning! Og konkurranse?

Jeg har gitt bloggen min en liten ansiktsløftning. Egentlig er jeg ganske kompetent på data, men når det kommer til å lage en fin header kommer jeg tydeligvis til kort. Dette er det beste jeg klarte å lage i Picasa.. Selvfølgelig skulle jeg ønske jeg hadde photoshop og kunne lage en proff header. Og en annen kulere utforming på bloggen. Jeg har feks lyst til å legge bloggrollene ved siden av hverandre og ikke over hverandre, noen som vet hvordan man kan gjøre det?? Tips mottas med takk!
Jeg skal fortsette å blogge om det jeg syr, men fra nå av skal jeg samle fler blogger i bloggrollen min, så tips om gode syblogger, gjerne retroinspirert, mottas med takk! Så er man lei av å saumfare nettet etter gode retro og syblogger, så kan man etterhvert finne en god liste her!
Jeg har også sett at jeg har fått over tusen treff på bloggen, JIPPI!! Jeg tenkte kanskje jeg skulle ha en liten konkurranse som takk til dere lesere:) Jeg blir så glaad når dere leser bloggen min:) Hva skal premien i konkurransen være? Jeg har jo både mammalesere og sylesere.. Jeg får lage en goodybag med litt stasj til begge grupper. Er det stemning for konkurranse? Uansett, pip i kommentarfeltet om det er stemning for en konkurranse, premien blir en liten goodybag med retro/mamma/sy/hobbystasj:)Hvis det er stemning for dette legger jeg ut bilder av premienen av de nærmeste dagene:)
Ha en fin dag alle sammen!
Klems Lisalii

6 kommentarer:

Siv Iren sa...

En samling med gode retro/syblogger høres genialt ut! Og en konkurranse med goodybag til mammaer med retroting i kunne vel ikke vært mer perfekt:D

Dessverre er jeg ikke så god på utforming selv, så der har jeg ingen tips:S

Elin sa...

Sier aldri nei takk til en konkurranse :D Det er jo GØY!!
Syns headeren din ble fin jeg!
Har også lyst å gjøre noe med bloggen min, men vet bare ikke helt hva jeg skal gjøre enda :/

mona sa...

Det er klart at det er stemning for konkurranse ;) Jeg synes at headeren ble veldig fin jeg!

Gitte sa...

jamenduuu, jag har ju massor av tygbitar som skulle passa dig, det ser jag ju! Vilken fin blogg och vilka läckra grejjer du syr!!

Lisali sa...

:) Takk for hyggelige kommentarer alle sammen! Har fått give away kick og er faktisk snart ferdig med den. Sånn er det å ha permisjon:) Gitte: kikket litt på bloggen din i stad, falt for frottèstoffene!Dumme tradera, skal prøve å registrere meg på nytt!

Kardemomme sa...

Heisann :))Så nydelige ting du syr!
Luene var helt skjønne! Supersøte!Vi er mange som elsker retrostoffer her i nettbyen :)Jeg får rett og slett ikke nok av dem. Snart begynner loppesesongen og da håper jeg jo på noen gode funn :)Klem fra Kardemomme :))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails