tirsdag 2. mars 2010

"Lille vakre Anna", klær til joyk dukke

Til navnefesten fikk Lille Snuppis en utrolig søt liten dukke, med en koffert hjemmestrikkede dukkeklær til. Dukken lå i en nyoppusset liten dukkeseng,med hjemmesydd sengetøy! Og et løfte om at kofferten skulle bli full av dukkeklær. En utrolig koselig gave som vi kommer til å få masse glede av. Dukken var en såkalt joyk dukke fant jeg ut etter litt søking på nettet, en "empatisk" dukke som babyen skal bonde med. Og det er akkurat det Lille Snuppis har gjort, hun vinker som en gal når hun ser lille Anna!
Uansett, min snille flinke tante hadde strikket nøstebarnklær til Anna, i forminsked utgave, og de er bare såå fine, bare se her:
En søt liten ullue, en omslagsjakke med matchende blomst,to par sokker, en ullundertrøye og en bleiebukse. En liten rosa bukse er på vei! Så heldige vi er!!

Lille Anna ble litt kald uten klærne sine, så hun måtte få et teppe rundt seg:

Og her er hun i ullundertøyet sitt, undertrøye og bleiebukse fra strikk til nøstebarn:

Til slutt et bilde av den fine dukkesenga:
Etter Anna kom i hus har jeg fått litt dilla på dukketøy, så jeg driver og strikker en liten jakke til Anna. Men jeg har selvfølgelig gått tom for garn! Når jakken er ferdig skal jeg legge ut både bilde og oppskrift, har sett at flere er på leting etter klær til disse joykdukkene. Jeg syr også en liten hjelmlue som jeg regner blir ferdig i dag eller morgen.Enn så lenge, så kommer det et bilde til av hjelmluen som jeg sydde i går. Bloggen hang seg opp når jeg skulle legge ut bilde av hvordan den så ut på innsiden, den kan nemlig brukes begge veier:


Ha en fin kveld alle sammen:)

3 kommentarer:

Siv Iren sa...

For en utrolig søt dukke, og med jevn forsyning med dukkeklær som til og med er NØSTEBARN!Det var en utrolig koselig og fin gave:)

Elin sa...

For en utrolig herlig gave!!
Dette tipset skal jeg ta med meg videre til fremtidige dåper og 1 årsdager! Kjempesmart!
Heldige snuppisen din :) Hun blir nok å ha mye glede av dette!

mona sa...

For noen fantastisk herlige dukkeklær!!! Utrolig bra gave :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails