søndag 22. november 2009

Det store (lille) hjelmluesalget:)

Do you wanna turn some heads at babyswimming? Or just make a cool impression on your friends in barsel group or babysong? Do you wanna make the other babies think: wow, whos that? What a cool hat! Well, now you can! Here at Lisali`s you can now purchase the coolest babyhats! Haha, gjør jeg meg i reklamebransjen eller?
Nå er hjelmluene ferdige:) Jeg kommer til å drømme om hjelmluer en stund fremover. Jeg er veldig spent på hva dere synes om dem, og om noen i det hele tatt har lyst på dem..:) Som jeg før har presisert, jeg er en glad amatør, ingen profesjonell. De er ikke perfekte, men sjarmerende velgjorte kan man vel si. Alle luene er str 1 år. Ser du noe du liker? Ta kontakt på lisalii.syr@gmail.com. Luene koster 150 pr stk.+porto, som sikkert ikke er så mye.

Som sagt tok jeg litt av på fargefronten denne gangen. Men man blir jo glad av disse, ikke sant? Hvis noen ønsker noe litt mer diskre, eller andre kombinasjoner, så ta kontakt.

Alle luene er foret med enten jersey, velour eller litt sånn frottèliknende stoff. De fleste med jersey. Noen er av nye stoffer, andre er redesign. Her er litt om hver:

solgt SOLGT Jeg er fra Fretex og Danmark. Jeg har vært sengetøy og i mitt forrige liv. Nå er jeg en lykkelig babylue som jeg håper noen vil bruke. Jeg er foret med deilig myk velour.Av en eller annen grunn ble jeg bittelitt mindre enn de andre i størrelsen.

Jeg har vært finsk sengetøy, og inni har jeg litt deilig myk dansk velour. Jeg kan som de andre luene i utgangspunktet brukes på begge sider.

Jeg har vært en body. Ellers er jeg fra husqvarna og Danmark jeg og:) Jeg ble liksom litt vid jeg, men jeg tror jeg passer til et ettårshodet. Hvis ikke kan du bare sende meg tilbake:)

SOLGT Jeg er bare fra husqvarna og stoff og stil jeg...Men jeg er jo kul fordetomda! Foret med jersey.

Jeg har vært gardiner på en skole jeg! Og jeg er foret med deilig jersey fra stoff og stil.

Jeg er fra samme skolen! Og jeg er foret med rosa jersey:)

Jeg har bare vært metervare på husqverna jeg..og jeg er også foret med dansk jerseystoff.

Her tar vi et siste farvel med hverandre før vi skilles ad! (forhåpentligvis)

11 kommentarer:

Gøril sa...

Jeg simpelten elsker den første, den som er rød og hvit. Tilde har såå lyst på den.

Også var det en veldig fin favoritt nr 4.

Og den med den fine snurrebassen, eller hva det heter.. Sååå fine alle sammen altså, men tror ikke jeg har råd til å kjøpe alle. Jeg vil gjerne kjøpe to, og da gjerne noen av mine favoritter her.

Om jeg kan vil jeg kjøpe nr 1 og nr 4?

Gøril sa...

Må bare si at jeg synes du er kjempeflink. Alle luene er helt etter min fargerike smak. Flinka!!!!

Lisali sa...

oki, its yours:)

Elin sa...

Kjempeflotte luer alle sammen, men det ble kanskje litt mye farge på de som er igjen for min smak...
Jeg digger det røde eplestoffet og det mosegrønne mønstrede stoffet inni den brune lua med lekeelefanten.
Kunne tenkt meg en lue med en av de stoffene utpå og et ensfarget mørkt stoff inni...
Tror du det er mulig?

Lisali sa...

Det er mulig:) jeg har ikke mørk jersey nå, men har bomull som jeg kan fore med? Da blir den ikke like varm. Eller så kan jeg kjøpe mørk jersey, men da tar det litt tid:) Vil du helst ha grønn eller rød?

Elin sa...

Syns det mosegrønne stoffet fra stoff og stil var kjempetøft så tar gjerne det!
Og helst jersey ja, om du ikke syns det blir for mye pes?? Om du syns det tar jeg bomull altså!
Beklager alt styret...

Lisali sa...

Ikke noe styr, bare morsomt:) Nå rotet jeg litt i stoffsamlingen min,og så at jeg faktisk har svart jersey. Ribb/stretch jersey står det på det. Så da er det litt mer elastisk enn vanlig jersey og en anelse tynnere. Høres det greit ut?

Elin sa...

Høres helt perfekt ut!! :)

Lisali sa...

Gøril og Elin, kan dere sende meg mailadressen deres på lisalii.syr@gmail.com?

mona sa...

Utrolig kule luer altså!! Dessverre, så kler ikke Daniel hjelmlue. Man skulle jo tro at alt kler den smukke, hehe.. Men han ser litt rar ut med hjelmlue, synes mor da. Men jeg skal ha deg i tankene hvis jeg skal kjøpe gave til noen andre ;)

dillogdalla sa...

for noen kule luer i super glade farger!!!!!!!!!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails