onsdag 18. november 2009

Min første bestilling:) Og en hjelmlue.

I forrige innlegg viste jeg frem det fine stoffet jeg var så heldig å få gratis når jeg bestilte litt stoff. Jeg måtte jo selvfølgelig klippe i det med en gang, for det var så fint! (det er alltid litt skummelt å klippe i fine stoffer, man føler liksom man ødelegger det, men man MÅ jo, hvis ikke blir det jo ikke noe av det...( Uansett, det ble en hjelmlue til lille snuppis:) Str ett år da, så litt stor ennå. Selvom lille snuppis har litt stort hodet da:) Slik ser den ut:
Jeg synes det ble litt kult med knall gult skråbånd. Som vanlig ble jeg ganske sinna på skråbåndet underveis, men det gikk bra til slutt. Sånn tålelig i allefall. Jeg foret lua med det det røde og hvite elefanttøyet fra stoff og stil. Hva ER det med dette stoffet? Jeg blir helt gæren av å sy i det, symaskinen prøver å dra det ned til undertråen sin, og det bølger seg og går til alle kanter. Vurderer å kvitte meg med hele stoffet, men det er jo så fint! Slik ble i allefall resultatet:
Jeg planlegger å ha et lite hjelmluesalg om en liten stund her på bloggen. Må bare produsere litt først. Det er jo en del julegaver som står for tur, men det er så kjeeedelig! Mye morsommere med hjelmluer. Skulle tatt seg ut om jeg hadde sydd hjelmluer i gave til alle og enhver til jul, det begrenser seg liksom naturlig til de som har baby... Uuuuansett, jeg har fått min første bestilling:) Jippi je! På en bade/skiftekåpe. Tanten min er med i en klubb som bader ute hver lørdag hele året, jeg har sydd en stor "badekåpe" som hun kan skifte inni, og nå var det flere i klubben som ville ha:) Her er bilde av den opprinnelige:
Min kjære var ikke videre begeistret for å måtte stå modell her, så jeg måtte love og retusjere bort ansiktet hans... Kan ha noe med at jeg fikk helt sinnsykt latterkrampe da han tok den på seg.Skiftekåpa er kjempestor, og tres over hodet. Den er på en måte som et telt, man både kan ha på seg og tørke seg med. haha:)
Her ser dere hetta, med en spiss på enden:) Ikke bry dere om rotet i bakgrunnen, dette var en leilighet vi bare bodde i en liten stund. Og her ser dere skiftekåpa i action:
Denne kåpa er nå hjemme hos meg på ferie, jeg skal utføre litt forbedringer på den. Jeg skal sy på seler så min syklende tante kan ha den på ryggen som en sekk, og en liten lomme til å ha en termos i.
Og nå hadde jeg ikke mer å skrive i dag.
Ps, så ikke et eneste stjerneskudd i går, gjorde dere?
Ha en fin kveld:)

5 kommentarer:

Gøril sa...

Om du tar bestilling på hjelmluer, vil jeg også gjerne kjøpe en :D De er jo så fine.
Blir litt kaldt å bruke de nå, men mot våren er det jo ypperlig.

Gøril sa...

Svarer deg her jeg, i stedet for på bloggen min. Regner med du leser heller her?

Farger ja, jeg er veldig glad i retrostoff, så synes de du har laget er veldig fine.
Liker veldig godt fargekombinasjonene grønt og rosa, rød og gul. Grønt og gult og rosa og rødt er tøft deg også :D

Vettu, jeg lar deg bestemme helt selv.
Jeg er sikker på at jeg kommer til å bli kjempefornøyd uansett.
Lager du hjelmlue i størrelse 1 år da eller?

Gleder meg veldig :D:D:D:D

Elin sa...

Jeg ønsker også å kjøpe en hjelmlue :D Men som Gøril sier passer det nok best mot våren så det må bli en en litt stor størrelse :)

Og ja, jeg fikk med meg flere stjerneskudd! Sto ute i hagen min, helt alene, og oj'et og wow'et hihi! Så imponert!

Lisali sa...

Jippi:) Så koselig! Har du noen fargepreferanser? Syr et lite lager nå som jeg skal legge ut, du kan jo se på dem om det er noen du liker, eller så kan jeg sy en slik du vil ha den. Str 1år passer vel greit?

Elin sa...

1 år tror jeg skal bli greit ja :)
Liker brunt, oransj og grønt. Gjerne retro!
Gleder meg til å se luene du syr :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails