lørdag 7. november 2009

Fretex

I dag skulle jeg egentlig på stoff og stil, men siden min kjære var for forkjølet til å orke å være med (stakkars) så ble det fretex i stedet. Det er litt stress og manøvrere barnevogn og ørten stoffruller samtidig på stoff og stil. Jeg visste jo ikke at det ikke var heis på fretex, så jeg måtte shoppe med lille snuppis under høyre arm. Og lille snuppis er ikke så liten og lett lengre, så det var mildt sagt lit slitsomt. MEN jeg var så heldig å finne to herlige stoffer! Egentlig trodde jeg ikke det var noe vits i å dra på fretex, for i en by som Bergen er det jo veldig mange som er ute etter retrostoffene. Jeg fant en fantastisk kjole også, men 400!! var litt dyrt for en brukt kjole. Da var det bedre med to sengetøy til 45 og 20 kr. Veldig fornøyd! Lurer på hva de skal bli for noe!
ps, til følgerne mine: Det er tydeligvis noe feil med bloggen min, for jeg oppdaterer mye oftere enn det kommer opp hos de som følger meg. Aner ikke hvorfor, håper det snart ordner seg!
Her er dagens fangst:

2 kommentarer:

Regni sa...

Hei! Tøffe stoffer, blir spennende å se hva du gjør med dem. Har sansen for gjenbruk, liker tanken på at en ting har flere 'liv' og blir satt pris på av flere generasjoner. :-)

Når det gjelder bloggen din som ikke oppdateres, så har jeg hatt akkurat det samme problemet. Jeg har sjekket det ut på blogger-faq og kommet fram til en mulig løsning: legg til din egen blogg i listen over bloggene til høyre her. Da jeg gjorde det dukket min opp som oppdatert, endelig, siden sist oppdatering stod som tre uker siden før det, og jeg har oppdatert flere ganger etter det.

Håper det hjelper!

mona sa...

Herlige stoffer! Og herlige ting du har laget under her :)
Ja, jeg ser at det er ting jeg har gått glipp av på bloggen din. Har vær sånn med noen andre blogger innimellom også. Irriterende!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails