fredag 13. november 2009

Litt bloggtørke,men ikke sytørke:)

Har liksom mista litt piffen på bloggingen, siden det aldri kommer opp hos følgere at bloggen er oppdatert. Men det ordner seg vel etterhvert. Etter min heftige tur på stoff og stil har jeg sydd en del. Mest på kveldene når lille snuppis sover. Jeg har sydd tre sett i et tøft stoff fra ikea. Tykt og slitesterk bomullslerret:

Disse hjelmluene er fra "Børnetøj du selv kan sy" altså klassikere. De er foret med hvitt jerseystoff, og kan egentlig brukes på begge sider om man vil det. Den til venstre er til lille snuppis, de to andre er til salgs. 100 kr pr stk. Jeg hadde egentlig tenkt å ta litt mer for dem, men siden jeg er en perfeksjonist ble jeg jo selvfølgelig ikke 100 prosent fornøyd nå heller. Selvom de egentlig er helt fine. Luene er str 6 mnd, men jeg synes de er litt små i størrelsen.

Her er tre bukser i samme stoff:
Den til venstre er til lille snuppis, den i midten har jeg ikke helt bestemt meg om er til salgs ennå, og heller ikke den til høyre. Tror kanskje jeg skal gi bort den til høyre.


Har til og med fått begynt på julegavene, sånn er det å ha permisjon:) Jeg skal sy multiposer, og putte et glass hjemmelaget syltetøy oppi med matchende stoff rundt lokket. Eplesyltetøy med revet sitronskall, og litt kanel er en hit. Det er kjempegodt! Her er noen av posene jeg har fått laget til nå:I morgen er det loppis! Jippi, loppis med snuppis! Og det begynner ikke før kl tolv, hvilket betyr at jeg for en gangs skyld kan være der når det åpner, løpe inn og grabbe alle kule retrostoff jeg ser! ( sikkert kjempelett med barnevogn...) Uansett, jeg gleder meg!
Oppdaterer med mine funn i morgen:)

ps, jeg har fått litt dilla på å sy hjelmluer. Hvis det er noen som ønsker seg en hjelmlue så er det bare å si i fra!
Ha en flott fredagskveld alle sammen:)

3 kommentarer:

Gøril sa...

Kjempetøffe luer altså.
Du er veldig flink til å sy, jeg er imponert.

Elin sa...

Jeg syns også at hjelmluene var utrolig kule!
Imponert!! :D

Elin sa...

Plages forresten med at enkelte blogger ikke oppdateres på blogglisten min, men pga at jeg er klar over dette stikker jeg innom bloggene jeg følger med jevne mellomrom ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails