fredag 6. november 2009

Fantastiske bilder

jeg er så heldig å være i besittelse av alle de fine "mitt håndarbeide" permene fra 70-tallet. Fantastiske mønstre til strikking, sying, hekling osv. Her har jeg funnet mye inspirasjon, og jeg hadde også masse tøy herifra selv da jeg var liten. Nå er det lille snuppis som får 70-tallstøy herifra. Disse permene og "Børnetøj du selv kan sy" er bare helt fantastiske!
MEN: noen av mønstrene og bildene i Mitt håndarbeide er bare så utrolig 70-talls at jeg må le hver eneste gang jeg kommer til de sidene. Hvor 70-talls går det ann å bli? Slik som feks denne herren her i badekåpe som skuer utover havet:

Eller disse kule herrene i de herlige buksene sine:

Og mang en gang har jeg lurt på hva en sportsbluse egentlig er for noe.. Når bruker man en slik? Når man sporter? Eller når man skal pynte seg? På det årlige ballet i sportsklubben? Det er i allefall er herlig navn på et plagg!

Men jeg tror uansett at denne er og blir min favoritt!Lurer på hvor mange herrer på 70-tallet som fikk sportsbluser og herlige "Skjerfslips" til jul!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Denne permen har eg også! Veldig glad då eg fann den heime hos mamma og fekk ta den med meg heim til odel og eige! Heilt einig med deg - morsomme bilder:)
God helg!

Sølvi sa...

Hei hei, har kikket litt på bloggen din, så mye fint du lager:-) Har samme permen selv, og vet ikke hvor mange ganger jeg har sittet å ledd meg ihjel av mange av bildene, synes jeg hadde sett min mann i disse posisjonene:-)) Tvilsomt;-) Du må gjerne besøke bloggen min hvis du har lyst:-) Setter deg på min inspirasjonsliste:-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails