lørdag 21. november 2009

Mine tre favoritter og snikktitt på hjelmluesalget:)

Siden jeg produserer til det lille hjelmluesalget jeg planlegger å ha her på bloggen min, så har jeg ikke så mange produkter å vise dere nå. Men jeg tenkte jeg skulle legge ut litt smakebiter:) Man kan si at jeg tok litt av på fargefronten denne gangen.. Jeg ville lage luer man ble glad av! Hvis dere som har bestilt får litt sjokk av fargene, så syr jeg gjerne noen litt mer diskre altså!
Så her var det en liten sniktitt:) Jeg har virkelig fått dilla på slike luer. Selvom det er litt vanskelig med alt skråbåndet. Jeg har blitt flinkere, det gikk et lys opp for meg når jeg fant ut at de har en bred og en smal side. Hvorfor har ingen sagt det før? Aanyway, jeg må sy litt flere før jeg legger ut hele "kolleksjonen":)

Ellers vil jeg vise dere mine tre favoritter i huset. Den ene favoritten er vel ikke akkurat, hmm, stedfast.. Men den er et fast innslag hver jul, nemlig denne fantastisk herlig gode nugatten:
Jeg tror ikke det kan finnes noe bedre! Jeg kjøper meg en hver eneste jul! Godt de ikke finnes i butikkene året rundt. Det står at de kan brukes i kakebaking. Javel. Jeg spiser dem bare hele jeg, som en sjokolade. Anbefales på det sterkeste! Og her er to litt mer stedfaste "husfavoritter:
En søt gammel kopp, som for tiden har en litt sliten basilikumplante i seg. (Hvordan får man dem egentlig til å overleve inne?) Koppen er kjøpt i en bruktbod, og har en liknende partner i skapet. Og så er det denne boksen jeg fant i en kommode hos moren min:
Det er en gammel sigareske som ble pusset opp en gang på syttitallet. Dere ser kanskje en fellesnevner her? Er det rødt og har blomster på seg, kan du banne på at jeg liker det:) Hva er deres favoritter i huset? Jeg sender stafettpinnen videre til Gøril, Hilde, Mona og Elin:)

6 kommentarer:

mona sa...

Jeg tar utfordringen! Må bare tenke litt på den ;) Utrolig søt den koppen og esken da

Gøril sa...

Jeg må også tenke på den, men tar helt klart utfordringen. Dessuten må jeg si at jeg elsker de fargene jeg ser her. Luer man blir glad i, det er perfekt. Spørs om jeg må bestille flere, for jeg ser for meg det kan bli mange fine, og jeg vil jo aldri klare å bestemme meg.

Ha en fin lørdagskveld.

Lisali sa...

Takk for det:) Blir veldig glad av det, men har begynt å bli litt nervøs for å selge dem nå.. Jeg er jo bare amatør, og kan ikke garantere helt rette sømmer og perfekte skråbånd...

Gøril sa...

Det er jo bare en del av sjarmen om det ikke er helt perfekt da, dessuten tror jeg at de er helt perfekte. Man er alltid mest kritisk selv.
Du er kjempeflink!!!

Du må i allefall ikke være nervøs for å selge de, for jeg gleder meg kjempemasse til å kjøpe.
Lurer på om jeg kan bestille en til Jesper også? :-)

Regni sa...

Så morsomme farger, det er friskt med litt mønster og 'liv' oppi alt det søte ensfargede. :-) Nougat har jeg aldri spist som sjokolade faktisk, men det skal jeg jammen prøve når det nærmer seg jul.

Elin sa...

Å så spennende!! nå ble jeg veldig spent på å se hele kolleksjonen din :) Det ser veldig bra ut det lille jeg har sett! Det grønne eplestoffet var herlig!!

Jeg tar også utfordringen :) Morsomt!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails